Maak kors van 1 pakkie Tenniskoekies. Rol fyner en meng met 4 E gesmelte margarine. Druk vas in losboompan of gewone diep tertbak. Dreineer 1 blikkie aarbeie en gooi aarbeisap in kastrol. Bring tot kookpunt en roer 1 t maizena, gemeng met bietjie water by. Roer tot blink en effe dik. Roer 1 pakkie aarbei jellie by 1 k kookwater tot opgelos en roer by aarbeisap. Plaas eenkant om af te koel. Klits saam: 1 blikkie kondensmelk, 1/2 k suurlemoensap, 1 houer gladde maaskaas en knippie sout. Roer 1 E gelatine in 1/4 k lou-warm water tot glad en klits by maaskaasmengsel. Klits 250 ml room styf en roer 1 t vanilla by. Vou by maaskaasmengsel in. Skep vulsel in kors, onthou om die kante van die losboompan te spuit as jy dit gebruik. Pak gedreineerde aarbeie bo-op en gooi afgekoelde sapmengsel versigtig oor agterkant van ‘n groot lepel oor die vulsel. Laat stol in yskas.